Popis
Žádné velké experimentování, ale právě ta správná chuť pro váš steak. Pro steakové pepře Don Marco´s se používají pouze ty nejlepší ingredience z malých podniků
a družstev s ruční výrobou z celého světa. Zelený horský pepř Malabar z pohoří Wayanad (Indie), bílý kambodžský pepř, růžový pepř (Schinusbeere) z Brazílie a pepř Kubeben z Indonésie dodávají vašemu steak vyváženou a vícevrstvou chuť, která chuť Vašeho steaku nejen že nepotlačuje, ale naopak umocňuje.
Chuť: klasická chuť pro steaky a jiné pokrmy. Odrůdy bílého, zeleného a černého pepře zajišťují neroztříštěnou výslednou kompozici.
Složení: pepř 45 % (černý pepř, zelený malabarský pepř, bílý kambodžský pepř, pepř Kubeben), sůl (růžová kamenná sůl), třtinový cukr, růžový pepř (Schinus Terebinthifolius).